4 čevlji, ki zagotovo delujejo z bootcut hlačami

292
4 čevlji, ki zagotovo delujejo z bootcut hlačami
4 čevlji, ki zagotovo delujejo z bootcut hlačami

Bootcut hlače so eden tistih kosov, ki so tako zaželeni, da jih je včasih težko določiti. Za kakšno morfologijo? Za kakšen stil? Dovolj klepetanja, čas je za premišljeno malo lekcijo o hlačah za škorenj. Povedati je treba, da je trenutno na vrhuncu trenda. Oživitev 70. let in diskoteka sta sprožila nov vzpon zvončkov. Seveda vam ni treba kupiti futala s bleščicami, da bi dobili svojo kremo iz kavnega aparata (čeprav …). Toda imeti v svoji garderobi lepe bootcut kavbojke je skoraj nujno. To je dolgoletni zaveznik, ki bo poudaril naše forme. Uspelo mu jih bo ustvariti, če smo ravni, in sublimirati, če smo precej ukrivljeni. Resnično, bootcut je naš nesluteni BFF. Toda s katerimi čevlji ga povezati? In ja… Tukaj se stvari zapletejo. Glede na obliko hlač, sežganih na dnu, ne pozabite, da bo čevelj vedno delno pogoltnjen. Tako pozabimo, kaj je zelo ravno in bomo poskušali pridobiti višino.

Koničasti čevlji

Tukaj bomo naredili mešanico in ujemanje z 2000. Da, v času Star Ac’ se je ponavljajoče se hlače s sekljanjem (in očitno nizkim pasom) povezovalo s super ostrimi petami. Danes se je ta trend vrnil, predvsem skozi najbolj drzne modne modne modne modne modne modnice: Rihanno. Dovolj je reči, da če to stori Riri, naredimo tudi mi.

Copenhagen str F22 0154

© Imaxtree

Gležnarji iz 70. let

Po logiki skladnosti časov hitimo v škornje sedemdesetih, ki nas bodo spremljali še vso pomlad. Ti gležnjarji s platformo in debele pete se popolnoma ujemajo s hlačami za čevlje. S tem dodamo prekrižani blazer in dobimo božansko silhueto.

Copenhagen str F22 0241

© Imaxtree

Očkovi čevlji

Ker včasih res nočeš biti oblečen do devetdesetih … Potem si oblečeš kratke hlače z velikimi supergami iz 90-ih. Očkovi čevlji so v letu 2022 postali merilo za superge in se odlično podajo k tovrstnim oblačilom. Pazite pa, da izberete model, ki se prilega silhueti.

Stockholm str F22 0050

© imaxtree

Dojenčki

To je trend sezone čevljev. Od Gigi Hadid pri Versaceju do Lene Mahfouf pri Diorju prek ambasadorjev bimbo stila v “Euphoria” so dojenčki na platformi v porastu. Ni treba posebej poudarjati, da imajo vse za popolno prilagoditev bootcutu: višino in impozantno estetiko.

Paris str F22 0472

© imaxtree
Similar Posts