Amber Heard in prvi odziv po porazu z Johnnyjem Deppom Neizrekljiva frustracija – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

215

Amber Heard ne more skriti svoje frustracije.Po tem, ko je ameriško sodišče v Virginiji razglasilo zmago Johnnyja Deppa v pravni bitki proti Amber Heard, je ta izrazila svojo žalost in razočaranje.

In junakinja “Aquamana” je v sredo prek svojega računa na “Twitterju” zapisala: “Frustracije, v kateri živim danes, ni mogoče opisati z besedami.”

V izjavi je tudi dejala: “Moje srce je bilo strto, ker gora dokazov ni bila dovolj, da bi zdržala neravnovesje v razmerju moči, vpliva in nadzora v korist mojega bivšega moža.”

“Še bolj sem razočarana nad tem, kaj ta sodba pomeni za druge ženske,” je dejala. “To je nazadovanje. To ovira idejo, da je treba nasilje nad ženskami jemati resno.”

Bila je spoznana za krivo

Zakon pravi, da Johnny Depp in Amber Heard izgubi

To je prišlo po tem, ko je žirija danes, v sredo, objavila konec pravnega spora med kontroverznim duetom Johnnyjem Deppom in Amber Heard, ki drug drugega obtožujeta obrekovanja.

Sedem članov sveta je po skoraj 13-urnem posvetovanju, ki se je začelo v petek in nadaljevalo v torek, sklenilo, da je zmagal Johnny Depp, Amber Heard pa je bila spoznana za krivo obrekovanja zoper svojega bivšega moža na okrožnem sodišču v Fairfaxu blizu Washingtona.

Ameriško sodišče je tudi odločilo, da Amber Heard plača 15 milijonov dolarjev Johnnyju Deppu zaradi obrekovanja.

Poleg tega je bil Johnny Depp kaznovan z 2 milijoni dolarjev kazni zaradi obrekovanja svoje bivše žene.

Amber Heard med obsodbo

Po drugi strani se bo Amber Heard pritožila na odločitev o znižanju zneska odškodnine.

Johnny Depp Amber Heard

.. in Amber prihaja

Poleg tega je televizija ABC, ki citira vire blizu igralca, navedla, da je bil Johnny Depp odsoten s sodbe “zaradi poklicnih zavez, danih pred sojenjem”.

Amber Heard je bila prisotna na sodbi, prebrani v Fairfaxu.

Omeniti velja, da je bilo sojenje priča javnemu razkritju skrivnosti zasebnega življenja dveh zvezdnikov pred milijoni gledalcev, ki so spremljali potek njegovih sej na televizijskih postajah po vsem svetu.

Od 11. aprila je žirija slišala na desetine ur pričevanj in zvočnih ali video posnetkov, ki so razkrili šokantne podrobnosti iz življenja para med letoma 2011 in 2016.

Med zvezdnikom in njegovo bivšo ženo se je med izmenjavo resnih obtožb zgodil divji pravni boj, saj je Johnny Depp svojo bivšo ženo Amber Heard obtožil, da škoduje njegovemu ugledu in spodkopava kariero, potem ko je to potrdilo v članku, ki ga je objavil Washington Post” leta 2018, da je bila dve leti pred tem izpostavljena nasilju v družini, ko sta bila še poročena, od Brez izrecne navedbe njegovega imena. Zahteval je 50 milijonov dolarjev odškodnine.

Po drugi strani je Heard sprožil protinapad in od igralca zahteval, da plača dvojno odškodnino v višini sto milijonov dolarjev, in trdil, da jo je Depp leta 2015 nasilno zlorabljal in posilil.

Similar Posts