BELL & ROSS BR 03-92 RADIOKOMPAS Kokpit do zapestne ure – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

102

Bell & Ross je leta 1994 začel izdelovati ure z letalskim in vojaškim navdihom. Ta znamka je postala bistvena referenca na področju profesionalnih letalskih ur. Navdih črpa iz zasnove navigacijskih instrumentov na krovu letal.

Ura BELL & ROSS BR 03-92 RADIOKOMPAS Od kokpita do zapestja

Radiokompas BR 03-92, katerega ime izhaja iz radijskega navigacijskega instrumenta, ima uro Radio Compass z originalnimi in značilnimi barvnimi indikatorji, ki zagotavljajo optimalno berljivost.
Ta sodobna in zabavna ura se pridružuje zbirki ikoničnih letalskih instrumentalnih ur znamke Bell & Ross. Ta družina, ustvarjena leta 2010, združuje aeronavtične instrumente v inovativne ure. Ure, ustvarjene na tem področju, so bile zelo uspešne.

Brezžična navigacija v središču pozornosti

Bell & Ross je zaupanja vredna avtoriteta za ustvarjanje ur, ki jih navdihuje letalstvo.
Leta 2022 hiša počasti aeronavtiko in njene radijske postaje – napredna orodja, ki uporabljajo radijske valove za vodenje letal – z lansiranjem radiokompasa BR 03-92. Ta visokotehnološka ura nosi ime Radio Compass, vgrajeni radijski sprejemnik, ki določa lokacijo in smer letala prek svetilnikov na tleh. Nepogrešljivo navigacijsko orodje, ki vodi pilote ne glede na vidljivost. Omogoča letenje ponoči, v megli ali celo v dežju.

Letalski komplet

Nekateri glavni modeli:
– BR 01 Radar iz leta 2010 je prva ura v tej kolekciji. Naredili ste trajen vtis. Ta skrivnostni predmet NLP je prišel iz urarske industrije, da bi na inovativen način predstavil odprtje vrtljive ure.
Ura BR 01 Pink Radar iz leta 2011 je šokirala. Pionirska številčnica se reproducira tako, da odseva radarski žarek svetlobe v gibanju za nadzor zraka. Ta zasnova je takoj dosegla uspeh.
Zbirka iz leta 2012 zbira in vključuje prvih 6 ur v seriji. V parafrazi šestih glavnih navigacijskih orodij. To ohišje kompleta naredi vtis nadzora na armaturni plošči letala.
HUD (Head-Up Show) leta 2020 je navdihnjen s tehnologijo head-up zaslona. Njegov inovativni zaslon združuje vrtljive številčnice z analognimi kazalci.

Ura BELL & ROSS BR 03-92 RADIOKOMPAS Od kokpita do zapestja
Ura BELL & ROSS BR 03-92 RADIOKOMPAS Od kokpita do zapestja

Številčnica je grafično oblikovana in lahko berljiva

Bell & Ross se je odločil za vrhunsko zmogljivost. Njegove ure so namenjene čim natančnejši in enostavni za branje.
Edinstvena številčnica ure Bell & Ross BR 03-92 Radiocompass reproducira prikaz istoimenskega instrumenta. Reinterpretira kazalnike in njihove stopnjevanja omogočajo optimalno odčitavanje v vseh pogojih. Za ustvarjanje radiokompasa BR 03-92 so razvojne ekipe Bell & Ross zvesto reproducirali strojno grafiko, ki jih je navdihnila.
Mat črna številčnica je v nasprotju z belimi prelivi, razporejenimi v 3 kroge. Najbolj notranji krog vsebuje številke ur. Sledi indikator minut in končno se na robu prikažejo števke sekund. Beli trikotnik ob 12. uri, prevlečen s Tremendous-LumiNova®, vam omogoča, da ponoči najdete navodila.
Malo novosti in kreativnosti, vse številke so urejene namensko. Običajno so številke postavljene, pri tej uri pa so te številke postavljene in usmerjene proti sredini številčnice na sredini, kot je to v primeru navigacijskega orodja.
Številke sprejemajo customary ISO pri tiskanju s kristalno čisto grafiko. Ta tehnična in funkcionalna linija je bila uporabljena v industriji.
Končno je na številčnici tudi odprtina za datum med 4. in 5. uro.

Označeni in obarvani indikatorji

Velik del velike izvirnosti radiokompasa BR 03-92 izvira iz zelo nenavadnih rok, ki prevzamejo posebno obliko rok na referenčnem instrumentu Radio Compass. Sprejema tudi 3 komplementarne barve. Skoraj fluorescentne barve so v nasprotju z mat črno številčnico. Omogoča enostavno in takojšnje branje časa in daje zanimiv videz tej uri.
Vsaka kazalec ure je po svoji obliki in barvi povezana s časovnim indikatorjem.
Največja kazalec označuje ure. Pobarvan v oranžni barvi, sestavljen je iz dveh vej in ima črko H.
Daljša roka v obliki palice, okrašena z elegantno črko M, označuje minute. Rumeno pobarvane, izstopajo z obeh strani.
Zeleno prevlečena najtanjša roka prikazuje sekunde.
Nekateri indikatorji na številčnici so prevlečeni s Superluminovo. Ponoči svetlobni indeksi pridobijo modre tone, minute so označene z zeleno, urni kazalec se najprej obarva rumeno, nato pa se konča zeleno.

Radiokompas BR 03-92 je v duhu Bell & Ross. Tehnično bo zapeljal ljubitelje letalstva, ki bodo cenili idejo, da nosijo uro, ki spominja na instrument letalstva.
Avantgardna in zabavna bo všeč tudi ljubiteljem oblikovanja. Seveda prevzame edinstven kvadratni ohišje znamke. Grafična številčnica in pisane roke dajejo odločen pop občutek. Ta edinstvena ura je nedvomno prihodnji uspeh za hišo.

Radiopcompass BR 03-92 je bil izdelan v omejeni izdaji 999 kosov.

Oglejte si BR 03-92 Radiokompas
Omejena izdaja 999 kosov

Similar Posts