Brad Pitt je v prvem krogu eliminacije premagal Angelino Jolie – Ana Salwa, Ana Salwa, Anasalwa

303
Brad Pitt je v prvem krogu eliminacije premagal Angelino Jolie – Ana Salwa, Ana Salwa, Anasalwa
Brad Pitt je v prvem krogu eliminacije premagal Angelino Jolie – Ana Salwa, Ana Salwa, Anasalwa

Brad Pitt in Angelina Jolie, nova serija sodišč po sodišču Johnnyja Deppa in Amber Heard.

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina Jolie

57-letni igralec se v sodnem sistemu že skoraj pet let bori za enake pravice do skrbništva nad šestimi otroki, ki si jih deli z bivšo ženo.

Brad Pitt gre po stopinjah Johnnyja Deppa in izbere pravico, potem ko je bila Angelina Jolie obtožena, da ga je oškodovala

Kot pravi vir DailyMaila, je “Brad zelo sproščen, njegov edini namen je več časa preživeti z otroki.”

Jolie in Pete sta starša šestih otrok, od katerih je pet mladoletnih: “Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, in dvojčka Vivienne in Knox, 12.”

Po mesecih sodnih zaslišanj in zaslišanju pričevanj prič in strokovnjakov služb za otroke, ki so intervjuvali svoje otroke, je sodnik John Oderkerk menda jasno izrazil svoje misli o sodbi, poroča Pagesix.

Po navedbah vira na Pagesix so bili “dogovori o skrbništvu bistveno spremenjeni na podlagi zelo podrobne odločitve sodnika.” Vir je dodal: “Brad je samo poskušal preživeti več časa z otroki – in jasno je bilo, da je Angelina storila vse, kar je lahko, da to prepreči.”

Vir nadaljuje: »To sojenje je trajalo več mesecev in bilo je veliko prič, izvedencev, terapevtov in drugih, ki so bili z otroki in okolico, na podlagi tega pa je bila tudi odločitev.«
45-letna igralka naj bi nadaljevala svojo pravno bitko in dejala, da sodba sodnika ni nič drugega kot “začasna odločitev”.

Brad Pitt in nova skrivna zveza s sosedom

Vir pravi: “Skupno skrbništvo ni tema, ki ji Angelina nasprotuje, obstajala so še druga zaskrbljujoča vprašanja, vendar so sodni postopki o njih zaključeni in zapečateni.”
Angelina je poskušala razrešiti posebnega sodnika, ki ga je imenovala za odločanje o zadevi v dokumentih, ki so bili v ponedeljek predloženi 2. ameriškemu okrožnemu prizivnemu sodišču v Kaliforniji.

Joliejevi odvetniki so trdili, da sodnik “ni ustrezno upošteval prispevkov, povezanih z izkušnjami, potrebami ali željami otrok”, kar je v nasprotju z zakonsko zakonodajo države, ki dovoljuje mladoletnikom, starim od 14 do 17 let, da pričajo.

Odvetniška ekipa oskarjevke je na pritožbenem sodišču povedala, da ji sodnik ni dovolil, da bi sodišču predložila dokaze o varnosti in dobrem počutju mladoletnikov, kar je “kritičen dokaz v njenem primeru”.

Peteova odvetniška ekipa je odgovorila, češ da je predsedujoči “v zadnjih šestih mesecih na temeljit in pošten način vodil obsežne postopke ter dosegel sodbo in začasno odredbo, potem ko je poslušal izvedence in svetoval pričam.”

Jolie je leta 2016 vložila zahtevo za ločitev – zaradi pomislekov o “zdravju družine” – po sporu o zasebnem letu iz Francije v Los Angeles, v katerem je Pitta obtožila, da se je slabo vedel njenega sina Maddoxa, ki je bil takrat star 15 let.

Angelina Jolie in nova izjava o nasilju v družini Brada Pitta

Brad se med preiskavami FBI-ja in socialnih služb ni soočil z nobenimi obtožbami v zvezi z incidentom.

Brad je Angelino spoznal med delom na snemanju filma Mr&Mrs Smith ali Mr. & Mrs. Smith leta 2004, ko je bil poročen z Jennifer Aniston.

Igralca sta trdila, da ni šlo za nezvestobo, čeprav sta se zaljubila med skupnim delom, Aniston pa je marca 2005 po petih letih zakona vložila zahtevo za ločitev.

Similar Posts