Čevlji pomlad-poletje 2022: odkrijte najlepše čevlje za pomlad-poletje 2022

297
Čevlji pomlad-poletje 2022: odkrijte najlepše čevlje za pomlad-poletje 2022
Čevlji pomlad-poletje 2022: odkrijte najlepše čevlje za pomlad-poletje 2022

Trendi čevljev pomlad-poletje 2022

Mula

V tej sezoni mule izstopa kot osnovni čevelj. Dobra novica, na voljo je v neskončnih različicah, da najde svoje mesto v kateri koli garderobi. Ravno, igra sprostitev, ne da bi zanemaril šik. Pri petah se tudi izvleče iz igre.Če imamo raje impozantne platforme podnevi, zvečer pa je mini peta tista, ki osvoji vse glasove. Bolj drzni lahko poskusijo tudi z zamaškom, drugo obsedenostjo trenutka.

natikači

Japonke, ki so se že lani začele vračati, končno vračajo nekdanjo slavo in dobivajo višino. Če se ustvarjalci ne odrečejo klasičnemu ravnemu modelu, so naslov kosa trenutka predvsem tangice s petami.

Balerina

Verjeti, da je za vedno pokopan, pomeni napačno razumeti modo. Balerina, morda najbolj kritiziran čevelj, je odločena, da se vrne. Vendar pa odločitev za preprost model ne pride v poštev! Ključno: izberite zasukano različico, kot je na primer balerina s koničastim prstom ali z vezenimi elementi.

Čevelj z naramnicami

Odprti čevlji oblečejo gleženj z več kot trendovskimi naramnicami. Možnost, ki se prav tako dobro obnese z obleko kot s kratkimi hlačami.

retro košarka

Superge očitno ostajajo nujne in za to pomlad 2022 igrajo na karto nostalgije. Odločimo se za športne modele po navdihu vintage, ki jih kombiniramo z vsemi poletnimi oblačili.

Velcro sandale

Daleč od pohodniških poti si sandale z velcro ali »oče sandale« želijo najti prostor v mestu. V svoji klasični različici postane nenavaden pridih obleke. Toda blagovne znamke se trudijo narediti še bolj glamurozno z uporabo originalnih materialov in barv.

Mokasin

V tej sezoni so priljubljeni zelo moški čevlji. Dobra možnost za krajo iz garderobe teh gospodov: mokasin. Ne glede na to, ali kupujete neposredno na moškem oddelku ali služi kot navdih za predelan čevelj, je popoln zaprt čevelj za poletje.

Zamašek

Lansko poletje že dolgo nazaj, cokla vztraja in zaznamuje v letu 2022. Ta čevelj z lesenim podplatom bo znova pod nogami vseh modnih in mi pravimo da! Če ga nosite z bootcut kavbojkami za priložnostni videz ali z boemsko obleko, je čevelj tisti, ki v obleko vnese zasuk. Prednost pa je, da jih najdete v številnih znamkah, od najbolj luksuznih do najbolj dostopnih.

Dojenčki

Tako kot cokle so se tudi dojenčki izjemno vrnili leta 2021 in bodo v tej sezoni še vedno zelo priljubljeni. Ti retro čevlji, mešanica balerink in črpalk, so v porastu, odkar jih je Nodaleto postavil za svoj zaščitni znak. Na voljo so čevlji za vse okuse in proračune: s petami, ravnimi čevlji, z enim samim paščkom ali z več naramnicami, lakirani, barvni ali nevtralni … Ni dvoma, da boste to sezono zamudili ta super ženstveni trend!

Platforme

Že nekaj mesecev jih vidimo povsod: platforme se nosijo ponosno in nam omogočajo, da pridobimo višino, ne da bi zanemarili udobje naših nog. Všeč nam je zdaj ikonična Versacejeva Medusa Aevitas, vendar je na voljo tudi množica modrejših modelov pri številnih znamkah.

Preberite tudi: 6 parov stanovanj, ki jih lahko nosite z oblekami

Similar Posts