Elon Musk vdrti v primer Amber Heard in Johnnyja Deppa in plača namišljene številke – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

80

Elon Musk je znova na čelu trenda, medtem ko primer Johnnyja Deppa in Amber Heard iz dneva v dan razkriva več presenečenj, zadnje od katerih je bilo pričevanje izvršnega direktorja dobrodelne umetniške organizacije za otroke, da je prišlo do donacijo v imenu Amber Heard, vendar jo je dal milijarder Elon Musk, ki se sklicuje na Znesek donacije je 250.000 $.

Elon Musk je znova napadel primer Amber Heard in Johnnyja Deppa

Ime milijarderja Elona Muska se v zadevi Johnnyja Deppa in Amber Heard že tretjič pojavlja med sojenjem, ki je v šestem tednu zaslišanj, zaključne besede pa so načrtovane za petek, 27. maja, nato pa bo odločala porota. odločiti o izidu.

Heardova trenutno toži svojega nekdanjega moža, hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa, ki jo je obtožil obrekovanja, češ da mu je uničila ugled in kariero z lažnimi obtožbami o nasilju v družini. Heard pravi, da je bila v veliki meri žrtev, in je nekaj dni preživela na odru, kjer je opisovala številne incidente, v katerih je dejala, da jo je Depp fizično in spolno napadel.

Presenečenje v zadnjem zagovarjanju na sodišču Johnnyja Deppa in Amber Heard

Na začetku sojenja se je ime milijarderja Elona Muska trgovalo zaradi njegove zveze z Amber Heard, kmalu po ločitvi od Johnnyja Deppa.

Amber Heard

Na torkovi obravnavi je uradnik dobrodelne organizacije pričal o domnevnih dobrodelnih donacijah Amber Heard in tako postal drugi dobrodelni uradnik, ki je pričal, da je njegova organizacija prejela anonimno donacijo v imenu Amber Heard, za katero se domneva, da je prišla od izvršnega direktorja Tesle Elona Muska. Donacija je bila datum kmalu po tem, ko se je Amber ločila od Johnnyja Deppa leta 2016.

Pred tem je predstavnik ameriške zveze za državljanske svoboščine dejal, da so prejeli donacijo v višini 350.000 dolarjev v Heardovo ime z računa, za katerega se domneva, da je povezan tudi z Elonom Muskom.

Deppova odvetniška ekipa je v torek skušala spodkopati Heardino verodostojnost, ko je predlagala, da je Musk že plačal donacijo, ki jo je rekla, da je dala na platformi. Heardova je na platformi povedala, da je donirala 250.000 dolarjev otroški dobrodelni umetniški fundaciji Elysium.

Toda kasacijska priča, ki jo je poklicala Deppova odvetniška ekipa, je to izjavo v torek postavila pod vprašaj. Jennifer Howell, izvršna direktorica fundacije Children’s Charitable Arts Elysium Foundation, je v vnaprej posneti izjavi z dne 3. marca 2022 dejala, da je fundacija prejela samo eno donacijo v Heard’s ime, v višini 250.000 $ od Anonimni donator razume, da je maska.

Heardova verodostojnost njenih dobrodelnih donacij je bila postavljena pod vprašaj že drugič, na začetku sojenja. Deppova odvetniška ekipa je predstavila dokaze, ki kažejo, da Heardova ni izpolnila svoje javne zaveze, da bo v celoti podarila 7 milijonov dolarjev ločitvene poravnave od Deppa dvema dobrodelnima organizacijama, American Civil Liberties Union in Children’s Hospital of Los Angeles.

V torek je predstavnik prič otroške bolnišnice Los Angeles poročal, da je organizacija prejela le 250.000 $ neposredno od Heardove, poleg 100.000 $, ki jih je plačal Deppov denarni upravitelj v okviru njene ločitvene poravnave, veliko manj kot 3,5 milijona $, ki jih je Amber obljubila za organizacija.

Kate Moss priča v primeru Johnnyja Deppa in Amber Heard in nov šok

Na začetku sojenja je predstavnik ACLU dejal, da so prejeli le tri plačila v Heardovo ime, v skupni vrednosti le 950.000 $. Rekli so, da je le eden prišel neposredno od Hearda, drugi od Deppovega upravitelja denarja in tretji od Muska.

Heardova je dejala, da je nameravala v določenem časovnem obdobju plačati premije dobrodelnim organizacijam, vendar je bila prisiljena ustaviti plačila, ko jo je Depp leta 2019 tožil.

Similar Posts