Etam med svojo modno revijo Cruise razkrije najbolj vroče kopalke poletja

101
Etam med svojo modno revijo Cruise razkrije najbolj vroče kopalke poletja

Tradicionalno namenjene privilegiranim strankam velikih luksuznih hiš, kot so Chanel, Dior ali Louis Vuitton, modne revije Resorta niso več rezervirane za luksuz, in Etam nam je to dokazal. Zasajena sredi nebeškega zaliva na dobro ohranjenem posestvu Murtoli, ki se nahaja na južni konici otoka lepote, je Etamova prva križarkarska parada močno prizadela. V četrtek, 12. maja, so bili novinarji, prijatelji znamke in vplivneži prisotni na tej nepozabni oddaji. V prvi vrsti: Iris Mittenaere, Zoé Adjani-Vallat, Laury Thilleman ali celo Lola Le Lann, vse sijajne v svojih oblačilih v elegantnem hipi slogu, dresscode dogodka.

Na turkiznem morju in belem pesku, ki je za to priložnost postal modna pista, je kot najade paradirala inkluzivna zasedba, ki jo je dopolnjevalo nekaj stalnic iz oddaj Etam. Med njimi so Constance Jablonski, Léna Simonne, Nami Isackson ali celo Thylane Blondeau še nekoliko dvignile temperaturo okolice. Predstavljenih je bilo skoraj 40 silhuet iz segmenta kopalk, med drugim bikinije, enodelne kopalke, trikinije in oblačila za plažo.

Preberite tudi >> Svet Constance Jablonski

Poletje bo z Etamom vroče

Za svojo prvo razstavo Cruise si je založba zamislila celo vrsto kopalk, od katerih je vsaka bolj zaželena kot druga. Medtem ko smo lahko našli nekaj modelov v novi liniji ene velikosti “One Size”, ki je narejena iz ultra raztegljivega pletenina, tako da je primerna za velikost 34 in tudi za velikost 44, so bili predstavljeni novi ekskluzivni kosi. korziško sonce. Seksi izrezi so trenutno v trendu, visoki kroji, kvačkanje, vezene bleščice in prelive barve v slogu sončnega zahoda so različnim kosom dale okus caliente počitnic. Naši najljubši kosi? Črni trikini z naramnicami, kvačkani trikotnik z verižico v obliki školjke in vsi kompleti bikinija v poživljajočih barvah.

Cyril Moreau: BESTIMAGE_00571792_000009

© Cyril Moreau / Bestimage

NFT-ji so zdaj na voljo

Nov Eldorado v svetu razkošja, metaverse in NFT (unikatni digitalni predmeti) privabljajo vse več modnih igralcev in zdi se, da se želi vključiti tudi Etam. Za dokončanje svoje kolekcije križarjenja 2022 znamka ponuja, da postane lastnik virtualne silhuete iz razstave prek tekmovalna igra . NFT bo tako svojemu upravičencu omogočil, da eno leto uživa številne ugodnosti in prejme darilno škatlo, ki vsebuje zlasti fizični model nezamenljivega žetona.

BESTIMAGE_00571792_000020

© Cyril Moreau / Bestimage

Similar Posts