Fashionista je bila kaznovana z veliko globo in prepovedala oglaševanje v Savdski Arabiji – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

210

Dr. Yomi namerno sproža polemiko, a tokrat ji bo polemika preprečila oglaševanje, saj je po novici, da je bila kaznovana z veliko vsoto denarja in preprečila oglaševanje, izdala ime kot “dr. Yomi” “Google”. v Kraljevini Savdski Arabiji.

V podrobnostih je več lokalnih časopisov objavilo odločbo, ki jo je v torek, 30. Shawwal, 31. maja 2022 izdala uprava za vizualne medije v Kraljevini Savdski Arabiji, da izbere številne stroge kazni zoper slavnega arabskega obiskovalca, ki živi v Savdski Arabiji. (Doktor Yomi) zaradi strahu pred sistemom objavljanja vsebin v Savdski Arabiji

jaz

Po tej strogi odločitvi se je indeks iskanja dvignil, da bi ugotovil razlog za kazen dr. Yomi v Savdski Arabiji, razlog, zakaj je dr. Yomi preprečil oglaševanje v Savdski Arabiji in kakšen je videoposnetek dr. Yomi, zaradi katerega je bila kaznovana 400.000 savdskih rijalov.

Slavna zdravnica Snapchata, dr. Yomi, je bila zaradi številnih kršitev v zvezi z objavljanjem vsebin s strani urada za vizualne medije v Savdski Arabiji kaznovana z denarno kaznijo.

enako 400.000 rialov, in ji preprečil oglaševanje v kraljestvu ter okrožnico, ki prepoveduje poslovanje z oglaševalcem, ter napotitev nje in ustanove na odbor, naj razišče kršitev sistema elektronskega poslovanja. Objavljanje reklamnih naslovnic, ki promovirajo tobak in kadilnih izdelkov, saj zakoni in predpisi določajo, da se vzdržijo neposredne ali posredne promocije, trženja ali oglaševanja za njihove izdelke ter da ne smejo imeti licence za delo znotraj Kraljevine.

Omeniti velja, da je dr. Yomi libanonskega porekla, vendar živi v Kraljevini Savdski Arabiji, zaradi česar so jo oblasti za to izrecno kaznovale, uporabniško ime za njen račun na platformi Snapchat je »YO« in z iskanjem pri pionirjih družabnih omrežij so odkrili, da je ta mlada ženska dr. Yumi, ker je “YOUMI” njeno uradno ime na računu.

Glede na izjavo, ki jo je izdal Generalni organ za avdiovizualne medije v Savdski Arabiji, so poleg dr. Youmija kaznovali tudi nekatere zvezde Snapchata, saj je izjava vključevala tako promotorja Al-Rahilija kot Rahafa Al-Qahtanija v zvezi z neprimerne ukrepe, ki jih je izdal duo na Maldivih, in ti neprimerni ukrepi niso bili Ne govoriš prvič.

Similar Posts