Kako bogata je Shakira.. presega vaša pričakovanja – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

88
Kako bogata je Shakira.. presega vaša pričakovanja – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

Shakira je v središču pozornosti pritegnila svojo zgodbo s partnerjem Piquejem in spregovori o njuni ločitvi po čustveni zvezi, ki je trajala več let.
V tem kontekstu je veliko ljudi radovedno o Shakirini karieri in neto vrednosti, odkar so se prvič pojavile govorice o njenem razmerju s Piquejem in njegovi domnevni nezvestobi.

Shakira
Shakira

Moški Becky so poljubili Shakiro, ki jo je ljubila, a ji zlomili srce

Shakira ima neto vrednost 350 milijonov dolarjev in je prodala več kot 75 milijonov albumov po vsem svetu, zaradi česar je po podatkih MARCA ena izmed najbolje prodajanih izvajalk na svetu. Kolumbijska umetnica je ustanovila tudi Barefoot Foundation, ki pomaga prikrajšanim otrokom. Prav tako je sodelovala s FC Barcelona pri zagotavljanju športne vzgoje otrok. Prav tako je leta 2008 z Live Nation podpisala desetletno pogodbo v vrednosti 300 milijonov dolarjev. Leta 2013 naj bi prejela tudi 12 milijonov dolarjev od »The Voice«.
Njen preprost dvorec v Miamiju je bil leta 2018 ocenjen za 11,6 milijona dolarjev. Nepremičnina v velikosti 20.726 kvadratnih metrov na cesti North Bay Road v Miamiju gleda na vodo in gleda na zaliv Biscayne Bay več kot 100 metrov.

Kdo je dekle, ki je z njo izdalo Piqueja Shakiro?

Dom ima tudi šest spalnic in sedem kopalnic in pol ter ima površino 8.708 kvadratnih metrov.
Shakirin izvor

Shakira
Shakira

Shakira in začetki
Kar zadeva njene prednike, se je Shakira Isabel Mebarak Ripoll rodila v Barranquilli v Kolumbiji 2. februarja 1977.
Medtem ko se je njen oče rodil v New Yorku, kamor so se njeni stari starši priselili iz Libanona, se je Shakirin oče preselil v Kolumbijo, ko je bil star pet let.
Po materini strani je Španka in Italijanka, saj je bila vzgojena kot predana katoličanka, ki je obiskovala katoliške šole.
Iz prejšnjega očetovega zakona ima osem starejših bratov in sester, medtem ko je Shakira odraščala v Barranquilli, mestu na severni karibski obali države.
Pesnik že od otroštva
Še več, ko je bila stara štiri leta, je napisala svojo prvo pesem “La Rosa de Cristal (Kristalna vrtnica)”.
Takrat je bila kot majhna punčka navdušena nad očetovimi zgodbami na njegovem pisalnem stroju in ga prosila za eno za božič.
Potem pa ga je dobila pri sedmih letih in od takrat piše poezijo in sčasoma so te pesmi postale pesmi.

Shakira
Shakira

Shakirin prvi album “Magia” je izšel junija 1991, ko je bila stara komaj 13 let, in je poleg treh drugih pesmi vseboval solo album “Magia”.
Album je bil uspešen na kolumbijskem radiu, vendar se v ZDA ni dobro prodajal, saj je bil po vsem svetu prodan le v 1200 izvodih.
Tudi njen drugi album Pelegro iz leta 1993 je bil neuspešen.
Prva zaposlitev v angleščini
Vzporedno sta izšla leta 1995 album “Pies Descalzos” in “Donde Estan los Ladrones?”. Leta 1998 oba v špansko govorečih državah.
Shakirin peti album “Laundry Service” je bil njen prvi na angleškem trgu (2001), kjer je prodal več kot 20 milijonov izvodov in produciral prva singla na svetu “When and Where” in “Under Your Clothes”.

Similar Posts