Kako izposoditi svojo večerno obleko?

301
Kako izposoditi svojo večerno obleko?
Kako izposoditi svojo večerno obleko?

Zakaj najeti svojo večerno obleko?

Ker je ekološko odgovorno

Druga najbolj onesnažujoča industrija na planetu, samo moda proizvede več kot 1,2 milijarde ton toplogrednih plinov v skladu s poročilom Ellen McArthur Foundation, objavljenim leta 2017. Na srečo se moda postopoma zmanjšuje po zaslugi nekaterih akterjev v industriji, in zlasti tiste, ki kot alternativo ponujajo izposojo oblačil. Izposoja oblačil Ganni (trenutno na voljo samo njihovim danskim strankam), prejem mesečne škatle s štirimi dizajnerskimi kosi, kot so ponudbe The Runway, storitev izposoje čevljev v Bocageu … Številne blagovne znamke začenjajo ponujati tovrstne storitve. krožna moda, večerna obleka pa ne izostane.

Ker je ceneje

Večerna obleka očitno ni najbolj donosen kos naše garderobe. Pogosto draga, nošena le nekajkrat ali za čisto posebno priložnost, nas veliko stane, če nasprotujemo njeni uporabi. In tu pride prav najem. Ne glede na to, ali sanjamo o udeležbi na poroki našega najboljšega prijatelja v obleki Valentino couture ali oblečeni v obleko Paco Rabanne za večer, je najem popolna priložnost za zabavo brez plačila minimalne plače. Od desetih evrov na dan za obleko Maje do okoli 200 evrov za štiridnevni najem obleke Saint Laurent, je najem zagotovo bolj donosen in vam omogoča, da nosite kose, ki jih morda ne boste imeli možnosti kupiti.

Ker je moja omara nasičena

Priznajmo si. Vsi smo si nekega dne rekli “nimam kaj obleči” pred našo garderobo, ki pa je vendarle polna do poka. Izposoja večernih oblek nam omogoča, da prenovimo svojo garderobo, ne da bi natrpali svoje garderobne omare. Nič več kosov, ki jih nikoli ne damo, v kroglo na zadnji strani omare ali za katere niti ne vidimo, da je garderoba tako nasičena. Pozdravljeni, lepe obleke, ki jih bomo nosile samo tako dolgo, kot želimo, za vikend ali večer.

Najboljša priložnost za najem večerne obleke

Za poroko, slavnostno slavje, rojstni dan, šik večer ali katero koli drugo priložnost je možno najti popolno obleko za najem. Ne glede na to, ali iščete dolgo obleko z učinkom vau, koktajl obleko, couture obleko ali originalno svečano obleko, najem obleke olajša iskanje tistega, kar iščete, in brez napora.

Izposoja večerne obleke: kako deluje?

Vse je odvisno od tega, kje izposojamo svoje predmete. Na nekaterih platformah, ki ponujajo to storitev, morate samo izbrati obleko ali obleke po vaši izbiri in načrtovati dostavo, po možnosti dan ali dva pred dogodkom, za katerega želite izposoditi naše kose. Pranje perila je vedno pokrito, kot tudi stroški dostave in vračila, praviloma vključeni v ceno.

Pri Une Robe Un Soir izposoja dizajnerskih oblek traja 4 dni, pri Ba&sh ali Les Cachotières pa je možno podaljšati do 12 dni. Na Maje vidimo še dlje, saj je izposoja izbranih oblačil na voljo tudi do več mesecev! Po drugi strani pa druge platforme dajejo prednost fizičnim sestankom v svojem razstavnem prostoru, da bi preizkusili več dizajnerskih oblek in našli tisto, ki bo ustrezala našim pričakovanjem, pa tudi naši velikosti, kot tudi storitev najema Les Prêteuses.

Izposoja večernih oblek: najboljši naslovi

Similar Posts