Natasha basset, ženska, ki je ukradla srce Elona Muska, najbogatejšega človeka na svetu – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

84

Natasha Bassett Če še niste slišali za Avstralko po imenu Natasha Basset, ki je stara 29 let, vedite, da ste kot vi, milijarde, čeprav že 4 leta prebiva v New Yorku, igralka, ki od leta 2012 sodeluje v 10 serij in 10 filmov, od katerih je zadnji Elvis, ki bo na sporedu prihodnji ponedeljek v Združenih državah Amerike, pripoveduje o življenju pokojnega ameriškega “kralja rokenrola” Elvisa Preslyja leta 1977, pri 42 letih.

Natasha Bassett
Elon Musk in Natasha Bassett

Kaj je novega pri nekoliko obskurni igralki, ji je le pred dnevi naneslo na vse ustnice in jezike, potem ko se je izkazalo, da je ugrabila najbogatejše srce na svetu.. Srce Elona Muska, starejšega od nje za več kot 22 let , kar je bila govorica, ki se je rodila februarja lani in se je dotaknila. Takrat se v Združenih državah Amerike nahaja spletna stran Hollywood Life, specializirana za novice o zvezdah in slavnih.

Govorica je šla o čustvenem razmerju, ki se je začelo vznemirjati med ustanoviteljem proizvajalca električnih avtomobilov Tesla in avstralsko igralko, nato pa je govorica spala več kot dva meseca, prebudila pa se je novica, ki jo je objavil britanski časnik “Daily Mail”. prejšnji torek, česar ni zanikal ne Musk ne kdorkoli drug, v katerem je bila razkrita identiteta novega dekleta, za katerega je Al Arabiya.net na spletni strani ameriške gospodarske revije Forbes ugotovil, da je bilo njegovo premoženje včeraj 225,5 milijarde dolarjev.

V poročilu je časnik navedel, da se zdi, da se “Nacha Bassett” z Muskom izkrca z zasebnega letala, ki je pred tednom dni pristalo na letališču v Los Angelesu. Objavila je tudi nedavne fotografije, na katerih je z njo kosil v mestu St.Tropez na francoski rivieri ob Sredozemlju, češ da se je to zgodilo “5 mesecev po rojstvu njegove hčerke od nekdanje žene, pevke Grimes”, čeprav otroka, glede na to, kar si je Al Arabiya.net ogledal prek drugih medijev, ne od nje, medtem ko zgornji video prikazuje slike obeh, z več o odnosu med aspirantko za nakup Twitterja in igralko.

Elon Musk in Natasha Bassett
Elon Musk in Natasha Bassett
Natasha Bassett in Elon Musk
Elon Musk in Natasha Bassett

O ustanovitelju podjetja SpaceX za vesoljske storitve je znano, da je oče sedmih otrok, iz zakona in sobivanja s štirimi ženskami: prva je dve leti mlajša od njega, poznal jo je, ko sta skupaj študirala v njeni državi Kanadi, je pisateljica Jennifer Justine, s katero se je poročil leta 2000 in se z njim preselil živeti v Los Angeles, kjer se jima je rodil sin Dve leti pozneje, poimenovali so ga Nevada in umrl je 10 tednov pozneje, leta 2004 sta mu sledila dvojčka, nato trojčki dve leti pozneje, nato pa sta se zakonca leta 2008 ločila.

Leta 2010 se je Musk poročil z britansko igralko Talulah Riley, ki je zdaj stara 37 let. Vendar je bila zakonska starost kratka in se je končala po dveh letih ločitve. Nato se je z njo leta 2013 ponovno poročil, druga ločitev pa se je od nje ločila že po enem letu, da bi imela kratko razmerje, ki je trajalo eno leto leta 2016 z ameriško igralko Amber Heard po njeni ločitvi leta 2015 od Johnnyja Deppa.

Nato je Musk leta 2018 hodil s kanadsko pevko Grimes, rojeno Claire Boucher v Vancouvru pred 34 leti, in skupaj sta živela 4 leta, med katerimi sta leta 2020 dobila otroka po imenu X Æ A-Xii, leto pozneje pa je sledilo rojstvo. punčke za Muska, ki jo je poimenoval Exa Dark Sideræl. Ni bila od pevke “Grimes”, kot se je govorilo, ampak od “nadomestne matere”, kot je pevka sama priznala.

Similar Posts