Pique so sprejeli moški, ki jih je Shakira ljubila, a ji je zlomilo srce – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

88
Pique so sprejeli moški, ki jih je Shakira ljubila, a ji je zlomilo srce – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

Kakšna je bila romantična zveza, ki je trajala več kot 11 let med Shakiro, rojeno na dan, ko se je rodil deset let mlajši od nje, a v drugem letu, se je minulo soboto končal igralec Gerard Piqué, ki ima trenutno 35 let, z obvestilom dvoje, ki je povzročilo žalost oboževalcem kolumbijske pevke libanonskega porekla in zvezdniške španske žoge.

Shakira ima dolgo zgodovino lomljenja src
Zgodovina Shakire

Številni milijoni, ki njuna spremljajo na komunikacijskih straneh, so zahtevali od Shakire in Piqueja, rojenega 2. februarja 1987 v Barceloni, da se vrneta k ljubezni in sobivanju med njima, kar je povzročilo dva sinova, Sasha. in Milan, star 7 in 9 let, glede na to, kar so včeraj in danes poročali španski mediji o posledicah ločitve.Pique in Latin Star Singing. Kar pa so poročali predvsem o Shakiri, je vključevalo tudi popis čustvenih odnosov, ki jih je imela z moškimi, ki so ji zlomili srce tako, da so se drug za drugim ločili od nje, med njimi sta najbolj znana dva, ki imata z njo več slik v prikazan video.

Poročali so, da je bila prva ljubezen v življenju tiste, ki se je rodila v mestu Barranquilla s pogledom na severni Kolumbijec ob Karibskem morju, ko je bila stara 13 let, nanjo pa jo je pritegnil sin, ki mu je bilo ime. Óscar Pardo je bil dve leti starejši od nje in se ga je oklepala, “nato je po dveh letih postal prvi, ki mi je zlomil srce”, kot je povedala v intervjuju za svoj kanal. Caracol, lokalna TV postaja leta za katero je izjavila, da se je zveza “prekinila zaradi službe, ne iz čustvenega razloga” zaradi ljubosumja in podobno.

Pri 17 letih je Shakira začutila svojo drugo ljubezen, v mladeniču po imenu Óscar Ulloa, in v intervjuju za isti TV kanal je povedal, da se ji je približal, ko jo je prvič videl, in rekel: “Imaš dve očesi, oni so nekaj najlepšega, kar sem videla v življenju.« Povedano drugače, rodil se je čustven odnos s poslovnežem, ki je trajal 4 leta, v katerem je spremljala začetek svoje umetniške poti, saj je leta 1994 zapustila mesto, v katerem je rodila se je, da bi posnela svoje sodelovanje v televizijski seriji El Oasis ali “Oasis” za lokalni kanal, in ko se je razmerje iz neznanega razloga končalo, se je začela zanimati samo za svoj poklic in postala pevka, ki jo poznamo.

Nato je leta 1996 z ljudskim petjem začela romantično razmerje z Gustavom Gordillom, nekdanjim članom skupine, v Kolumbiji znane kot Poligamia, ljubezenska zgodba pa je trajala le 6 mesecev “zaradi pomanjkanja časa” in leto pozneje Shakira je postala medijsko privlačna, saj se je leta 1997 povezala s portorikanskim manekenkom in igralcem Osvaldom Ríosom. Od nje je starejša 17 let, razmerje pa se je končalo po enem letu, poroča mehiški časnik El Universal o bližnjih. Shakiri, ki je takrat povedala, da je bil razlog intervju, v katerem je Rios omenil, da je s Shakiro bival v eni hiši, saj ve, da ona prebiva na drugem naslovu, zunaj pa ni niti njegove fotografije.

Shakira in njen fant Osvaldo
Shakira in njen fant Osvaldo

Kar se tiče njene najbolj znane čustvene povezave pred Piquejem, je bil s sinom pokojnega argentinskega predsednika Fernanda de la Rue, odvetnikom Antoniom de la Rúa, ki ga je spoznala leta 2000 in se vanj zaljubila na prvi pogled. z njim 10 let, začenši, ko je bila stara 22 in 27 let. Med tem je bil njen poklicni svetovalec in se pojavil v videu pesmi, ki jo je uglasbila zanj leta 2006 in napisala svoje besede, ki jih je poimenovala Día de Enero v španščini ali »januarski dan« glede na mesec, v katerem ga je spoznala, nato pa se ločila od nje in začela iskati odškodnino za tožbe, vložene v številnih državah, in nobena od njih ni uspela v nobeni državi.

Shakira in njen fant Antonio
Shakira in njen fant Antonio

Nato se Shakirin čustveni popis konča z zgodbo o zadnji in najdaljši ljubezni njenega življenja z branilcem nogometnega kluba Barcelona Gerardom Piquejem, mladeničem, ki je bil leta 2010 star 22 let in 11 mesecev, ko ga je spoznala, zato je z njim delil življenje v tudi vse njegove pomene, dokler zveza ni postala ena najbolj znanih in stabilnih zvezd na svetu, do razkritja izjave, izdane minulo soboto, v kateri sta dejala: “Obžalujemo, da potrdimo najino ločitev, in prosimo da se spoštuje zasebnost v dobro naših dveh otrok, ki sta naša glavna prednostna naloga, in zahvaljujemo se vam za razumevanje.”

Similar Posts