Ples sina egiptovskega ministra, obtoženega umora, sproža polemiko – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

308
Ples sina egiptovskega ministra, obtoženega umora, sproža polemiko – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa
Ples sina egiptovskega ministra, obtoženega umora, sproža polemiko – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

Plesni video, ki so ga pionirji komunikacijskih mest v Egiptu razširili za Ramyja Hanija Fahima, sina veleposlanice Nabile Makrama Ebeida, egiptovskega ministra za priseljevanje, ki je bil obtožen umora dveh svojih kolegov v Ameriki, je sprožil široko polemiko o mladeničevem zdravstveno stanje in kar je bilo ugotovljeno, da je duševna bolezen.

V videu se je pojavil ministrov sin, ki je v svoji sobi v Ameriki plesal na melodije zahodne pesmi, ko je sam snemal, medtem ko so tviteraši potrdili, da se mladenič poskuša izvleči iz psihološkega stanja, ki ga je zahtevalo. plesati in se počutiti srečno.

sin egiptovskega ministra

To je sovpadalo s tem, kar so egiptovski mediji razkrili, da ministrov sin, kot je zapisal v prejšnjih objavah na Twitterju, trpi zaradi praznine in osamljenosti ter da išče dekle, ki ga ima rada in ki ga čuti in razume njegova čustva, dodaja. da je mladi Rami sporočil, da so ga v otroštvu ustrahovali prijatelji in iz kroga sorodnikov.

Dodala je, da je bil ministrov sin pred enim letom v slabem psihičnem stanju, njegova mama pa je bila primorana odpotovati v Ameriko, da bi bila ob njem. Po prihodu v nekaj, kar je bilo videti kot psihološki zlom, so ga odložili tudi v psihiatrično kliniko, pri čemer je opozoril, da bere knjige o črni magiji, depresiji in polarizaciji.

Omeniti velja, da bo obramba ministrovega sina po poročanju egiptovskih medijev predstavila dokumente, ki navajajo, da trpi za duševno boleznijo.

Dejala je, da obstaja nekaj informacij, ki potrjujejo, da bodo odvetniki ameriškemu obrambnemu sodišču predložili dokumente, ki kažejo, da trpi za shizofrenijo, ter da bodo zahtevali, da ga predstavijo zdravnikom, da ugotovijo njegovo psihično stanje in ali ne. med umorom zboli za boleznijo.

In prej je objava ministrovega sina na njegovi strani na Twitterju razkrila njegovo željo po iskanju psihiatra. V svojem blogu z dne 18. decembra je izjavil, da išče terapevta, kjer je zapisal: »Psihoterapija je v Kaliforniji draga. Imel sem dobro idejo, da bi poklical terapevte iz države, dokler nisem našel nekoga, ki bi lahko izvajal terapijo na spletu. po državah.”

Dodal je: “Težko je, vendar je mogoče. Našel sem enega v Oregonu, cena seje pa stane 65 dolarjev na uro, medtem ko je zdravljenje v Kaliforniji, ki je že tako drago, do 170 dolarjev na uro.”

Ministrovega sina so obtožili umora svojega ameriškega sodelavca in še eno osebo, vrhovno sodišče pa mu je sojenje določilo za 17. junij.

Egiptovska ministrica je prek svoje objave na Facebooku sporočila, da je njena družina v preizkušnji, glede na obtožbo njenega sina o umoru, in prosila vse, naj molijo zanjo in za usmiljenje za žrtve.

Similar Posts