Rusko-ukrajinska kriza vstopi na črto spora med Bradom Pittom in Angelino Jolie – Anna Salwa, Anna Salwa, Anasalwa

299
Rusko-ukrajinska kriza vstopi na črto spora med Bradom Pittom in Angelino Jolie – Anna Salwa, Anna Salwa, Anasalwa
Rusko-ukrajinska kriza vstopi na črto spora med Bradom Pittom in Angelino Jolie – Anna Salwa, Anna Salwa, Anasalwa

Igralec Brad Pitt je svojo bivšo ženo Angelino Jolie obtožil po stopinjah Johnnyja Deppa in njegove nekdanje žene Amber, da mu namerava škodovati s prodajo svojih deležev ruskemu oligarhu v vinogradu v lasti obeh zvezdnikov na jugu. France, saj je vedela, da je njen bivši mož zelo navezan na to lastnino.
Pitt je te obtožbe podal v novih dokumentih, ki jih je nedavno vključil v civilno tožbo, ki jo je vložil proti Jolie na sodišču v Los Angelesu v začetku tega leta.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad Pitt

Leta 2011 sta zakonca sklenila partnerstvo s francosko vinogradniško družino Piran za proizvodnjo vina “Miraval Côte de Provence” po njihovem gradu v mestu Val (blizu Corrancea v provinci Var na jugovzhodu Francije).
Leta 2008 sta zvezdnika pridobila 500 hektarjev velike posesti, vključno s 50 hektarji vinogradov.

Brad Pitt gre po stopinjah Johnnyja Deppa in izbere pravico, potem ko je bila Angelina Jolie obtožena, da ga je oškodovala

Leta 2014 je palača in okoliška dežela gostila poroko Jolie in Pitta po dolgoletnem razmerju, leta 2016 pa sta začela ločitvene postopke, ki se nadaljujejo od takrat in so bili priča dolgim ​​pravnim bitkam, predvsem tistim, ki so se nanašale na skrbništvo nad njunima šestimi otrok.
In lani februarja je igralec tožil svojo bivšo ženo, ker je po njegovih besedah ​​oktobra 2021 prodala svoje delnice, čeprav sta se zvezdnika »dogovorila, da nobeden od njiju ne bo prodal svojega deleža v nepremičnini Miraval brez soglasja drugega. ” Obtožil ji je tudi, da je pred sklenitvijo tega posla “davno nehala” finančno prispevati k Miravalu.
V posodobljeni različici tožbe so igralčevi odvetniki trdili, da je “Jolie s prodajo nameravala škodovati Peteu”. Videli so tudi, da ima lastnik podjetja za proizvodnjo alkoholnih pijač, ki je kupilo Joliejeve deleže v nepremičnini Miraval, ruski poslovnež Jurij Scheffler, “škodljive asociacije in namene”.

Brad Pitt je v prvem eliminacijskem krogu premagal Angelino Jolie

Poudarili so, da ima Schaeffler “osebne in profesionalne odnose s posamezniki iz zelo tesnega kroga (ruskega predsednika) Vladimirja Putina”, čeprav je Schaeffler že dolgo kritik Putinovega režima in je imel leta 2002 pravno konfrontacijo z rusko državo.
V izjavi, izdani lani marca, potem ko so ruske sile napadle Ukrajino, je Scheffler dejal, da je bil od takrat “izgnan iz Rusije” in da je uvedel novo ime za slavno znamko vodke, ki jo proizvaja “v solidarnosti z Ukrajino”. “
Odvetniki Brada Pitta so poudarili, da to ne izniči dejstva, da je znamka Stoli v očeh širše javnosti “sinonim za Rusijo”, kar predstavlja “pomembno mednarodno tveganje” za prodajo Miravala.

Similar Posts