Spoznajte svojo osebnost bolj kot način hoje – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

84
Spoznajte svojo osebnost bolj kot način hoje – jaz sem Salwa, jaz sem Salwa, Anasalwa

Spoznajte svojo osebnost bolj kot način hoje

Vaš slog hoje lahko razkrije vaš tip osebnosti. Študije razkrivajo, da slogi hoje, vključno s tem, kako dolgi, široki in hitri so koraki, lahko povedo številne pomembne lastnosti naše osebnosti, saj ima vsak od nas edinstven slog hoje.

Tako kot vzorec spanja, barva oči ali celo način, kako držimo telefon, razkrivajo naš tip osebnosti, so študije pokazale, da razkrivajo nekaj zanimivih vpogledov v posameznikovo osebnost.

Psihologi so po besedah ​​m.jagranjosha razkrili, da lahko tudi način hoje pomaga odkriti, kaj skušajo skriti pred svetom. Skozi leta so številne raziskave vzorcev hoje tudi razkrile, da se lahko naučimo spremeniti slog hoje ali prilagoditi drugačen slog hoje, da spremenimo vtis, ki ga daje.

Strokovnjaki pravijo, da se na primer, če želi človek dati vtis, da je neranljiv, lahko z daljšimi koraki in drznejšimi gibi rok prilagodi hitrejši hoji. Vendar strokovnjaki svetujejo, da bi morali vedno najti udoben in naraven način hoje, namesto da bi poskušali prilagoditi drug slog, saj lahko poskus posnemanja ali vadbe drugega sloga hoje odraža, da je oseba zmedena ali se pretvarja, da je nekdo drug.

tek

Če je vaš slog hitra hoja, podobna tekaču, vaš tip osebnosti razkriva delavnost in odprtost. Hitra oseba je pogumnejša kot običajno, da prevzame pobudo in se drži življenja brez težav.

hodite počasi

Če je vaš slog hoje počasi, vaš tip osebnosti razkrije, da ste previdna oseba. Običajno počasni in krajši koraki kažejo, da je bolj verjetno, da bo oseba zaprta vase ali da se oddalji od žarometov, ko se znajde v natrpani sobi.

Vendar pa so študije pokazale, da počasni sprehajalci običajno vodijo manj aktiven življenjski slog, ki lahko vodi do razvoja zdravstvenih težav zgodaj v življenju ali pa so bolj nagnjeni k nesrečam, saj njihovo nevrološko delovanje s staranjem postaja počasno.

Sproščujoč sprehod

Ne glede na to, ali je vaš slog hoje sproščena ali sproščujoča, vaš tip osebnosti razkrije, da želite živeti po svojih lastnih pogojih in v svojem tempu. Vedno se počutite udobno in samozavestno. Uživate v povezovanju z drugimi in poslušanju njihovih pogovorov ali stališč.

Hoja v hitrem in dolgem tempu

Če vaš slog hoje zahteva dolge in hitre korake, vaš tip osebnosti razkriva pozitiven pogled na stvari. Imate tekmovalno in ognjevito osebnost, ki vam pomaga narediti stvari. In najverjetneje ste zelo logična, inteligentna in produktivna oseba. Včasih se lahko v osebnih odnosih zdite kul, a ljudje okoli vas še vedno občudujejo.

Ljudje, ki imajo dolge in hitre sloge hoje, so znani tudi kot večopravilniki. Med sprehodom po ulici lahko rešijo marsikatero težavo ali najdejo rešitve v svojih glavah.

hoja z vlečnim moškim

Če pa vaš slog hoje vleče nogo, vaš tip osebnosti razkrije, da ste tip osebe, ki veliko skrbi. Študije so pokazale, da je oseba, ko poskuša razumeti, kaj pomeni, ko nekdo potegne noge med hojo, običajno namrščena ali žalostna.

Ti ljudje nimajo nadzora, da bi se ločili od zaskrbljujočih stvari ali misli. Redko so sposobni preživeti v sedanjosti. Svojo preteklost kar naprej vlečejo s seboj. Dolgo se držijo stvari. Imajo tesnobno navezanost na stvari ali ljudi.

Similar Posts