Travis Parker je delal kot čistilec in letalska nesreča ga je popolnoma opekla

87
Travis Parker je delal kot čistilec in letalska nesreča ga je popolnoma opekla

Travis Parker .. ime, ki ga ni treba definirati, še posebej po poroki, ki je bila na vrhu svetovnega trenda, ki ga imata s svojo nevesto Kourtney Kardashian. Toda kdo je Travis Parker in zakaj se zdi skrivnostno? Je ameriški glasbenik ki je pridobil veliko slavo, ko se je 1998 pridružil pop-punk skupini Blink 182 kot nadomestni igralec. Igral je v resničnostnem šovu MTV Meet the Barkers, pri čemer se je osredotočil na življenje s svojo ženo, takrat miss ZDA Shanno Mockler. Potem ko je leta 2008 preživel letalsko nesrečo, je ustanovil The Parker Wellness Company, produciral pa je tudi glasbo za več izvajalcev.

Travis Parker
Travis Parker in Kourtney Kardashian

Travis Parker se je rodil v Fontani v Kaliforniji 14. novembra 1975. Odraščal je v skromnem domu, pri štirih letih pa je od matere prejel glasbenika. Naslednje leto je začel poučevati glasbo pri strokovnem profesorju. Ljubil je glasbo in se odločil, da ji posveti svoje življenje. Skozi študijsko obdobje je v prisotnosti svojih tovarišev razkazoval svoje talente. Na žalost nihče ni posvečal pozornosti.

Okoliščine njegovega življenja so ga prisilile, da je opustil šolo in delal v čistilnici, da bi preživljal svojo družino, preden je lahko pridobil diplomo. Vendar ni pozabil na svoj hobi in je lahko izboljšal svoje delovanje zahvaljujoč skupini glasbenikov, ki so mu pomagali.
njen začetek

Letalska nesreča Travisa Parkerja
Letalska nesreča Travisa Parkerja

Leta 1997 je Travis Parker spoznal Blinka. Njegovo življenje se je po tem srečanju spremenilo in po prvem nastopu je postal svetovna zvezda, o katerem so govorili v tehničnem tisku in na televiziji ter veljal za enega največjih glasbenikov na svetu. Travis je že od otroštva poznal vrednost zasluženega denarja in ni iskal razkošja kot njegovi kolegi, ki kupujejo luksuzne avtomobile in jahte. Vlagal je v podjetja in izbral področje oblačil, uspel in postal spoštovan med gospodarstveniki.
letalska nesreča

Leta 2008 se je v letalu ponesrečil Travis Parker, na enem od koles je izbruhnil požar, na srečo pa ogenj ni dosegel krila letala, kjer se nahajajo rezervoarji za gorivo. Travis se je izognil smrti, vendar je utrpel opekline in trpel zaradi neznosnih bolečin, zaradi katerih je moral ostati v bolnišnici tri mesece. Po dogodku je objavil spomine, kjer je z bralci delil svoja razmišljanja in razkril, da nikoli ne potuje po zraku in najraje potuje po kopnem ali morju.
njegovega zasebnega življenja

Travis Parker je bil dvakrat poročen in ima dva sinova. Njegov prvi zakon z Melisso Kennedy, navadnim dekletom, je bil nanj navezan in ga z vsemi sredstvi podpiral. Med potovanjem je nosila oblačila glasbenikov in mu poljubljala roke pred začetkom njegovih koncertov. Njun zakon ni trajal dolgo in po devetih mesecih sta se ločila. Druga poroka je bila z miss ZDA Shanno Mauchler. Imela sta sina in deklico in sta se leta 2006 ločila zaradi Travisove zlorabe alkohola in drog.

Telo Travisa Parkerja je prekrito z na stotine tetovaž, povezanih z njegovim življenjem in vključuje: risbo ženske na hrbtu, imena otrok na zapestjih, ime dobrodelne organizacije One life chance, ki podpira izjemne otroke, logotip Cadillac v čast njen lastnik Dag Nasty na vratu v čast članom ameriške rock skupine, na trebuhu Angel wings v znak priznanja njegove ljubezni do glasbe.

Njegova poroka s Kourtney Kardashian

Poroka Travisa Parkerja in Kourtney Kardashian je potekala 22. maja v italijanskem Porto Vinu po ljubezenski zvezi, v prisotnosti družine in prijateljev.

Similar Posts