Zakon pravi, da Johnny Depp in Amber Heard izgubi

286

Po skoraj 13-urnem posvetovanju je žirija v sodnem sporu petih moških in dveh žensk med igralcema Johnnyjem Deppom in Amber Heard sprejela soglasno odločitev, večinoma v prid prvega. Senat je tudi v nekaterih pogledih odločil v Heardovo korist.

Žirija v sodnem sporu med igralcema Johnnyjem Deppom in Amber Heard v Virginiji je v sredo (1. junija 2022) sprejela odločitev, ki je bila večina v korist hollywoodskega zvezdnika. Po drugi strani je sodišče odločilo v prid Heardove v nekaterih vidikih njene nasprotne tožbe proti Deppu.

Elon Musk se loti primera Amber Heard in Johnnyja Deppa in plača fantastične številke

Senat je odločil, da je igralka Amber Heard obrekovala svojega nekdanjega moža, igralca Johnnyja Deppa, v široko odmevnem šesttedenskem sojenju, ki je vključevalo jasne in odkrite dokaze ter pričevanja, ki podrobno opisujejo napet odnos med nekdanjima zakoncema.

Sedem porotnikov (pet moških in dve ženski) je v svoji odločitvi, ki so jo prebrali na sodišču, odgovorilo pritrdilno na vprašanje, ali naslov in dva odlomka iz članka Hearda iz Washington Posta iz leta 2018 vsebujeta obrekljivo vsebino proti Johnnyju Deppu.

Komisija je Heardu prisodila 15 milijonov dolarjev odškodnine, medtem ko je prisodila 2 milijona dolarjev odškodnine.

58-letni Depp je tožil Hearda in zahteval 50 milijonov dolarjev odškodnine, češ da je omadeževala njegov ugled, ko se je v časopisnem članku opisala kot “javno osebnost, ki predstavlja (tragedijo) nasilja v družini”.

V zameno je 36-letni Heard zahteval 100 milijonov dolarjev odškodnine, češ da jo je Depp zlorabil, ko je njegov odvetnik njene obtožbe označil za “zlonamerne”. Depp je zanikal, da bi udaril Hearda ali katero koli žensko, in dejal, da je bil Heard tisti, ki je v njunem razmerju uporabljal nasilje nad njim.

Pričevanje Deppa in Hearda je v živo krožilo po družbenih omrežjih in pritegnilo številno občinstvo, da si je ogledalo podrobnosti turbulentnega odnosa para.

Sedem članov sveta, pet moških in dve ženski, je potrebovalo približno 13 ur od petka, da so danes na sodišču v Fairfaxu blizu Washingtona sprejeli soglasno odločitev.

Zvezdnica filma Pirati s Karibov je tožila svojo bivšo ženo, ker je leta 2018 objavila članek v Washington Postu, v katerem se je opisala kot “javna oseba, ki modelira nasilje v družini”.

Čeprav Heardova imena Johnnyja Deppa ni izrecno omenila v tem, kar je napisala, je igralec menil, da članek kvari njegov ugled in spodkopava njegovo kariero, ter zahteval 50 milijonov dolarjev odškodnine.

In igralka, ki se je pojavila predvsem v filmih “Aquaman” in “Liga pravičnosti”, je sprožila protinapad in od nekdanjega moža zahtevala, da plača dvojno odškodnino v višini sto milijonov dolarjev.

Od 11. aprila je žirija slišala na desetine ur pričevanj in zvočnih ali video posnetkov, ki so razkrili šokantne podrobnosti iz življenja para med letoma 2011 in 2016. Antiteza hollywoodskega glamurja.

Similar Posts